Kwaliteitszorg medewerker

Als schoolbestuurder ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs van de school. Wil je meer inzicht in de onderwijskwaliteit, van zowel de school als het bestuur? En wil je de onderwijskwaliteit van jouw school verbeteren? Een (beleids)medewerker onderwijskwaliteit van Melior Advies helpt hierbij.

De functie van beleidsmedewerker kan op verschillende manieren worden ingevuld. Wat heeft jouw school nodig?

De kwaliteitszorgmedewerker als controller

De kwaliteitszorgmedewerker geeft inzicht in de data. Dus in alle meetbare en merkbare gegevens die ‘iets’ zeggen over de kwaliteit van het onderwijs op jouw school. Daarbij is niet alleen aandacht voor de wettelijke verplichtingen, maar vooral ook voor jouw visie op onderwijskwaliteit. Door de onderwijskwaliteit zichtbaar te maken, krijg je grip, zie je waar de knelpunten voor jullie zitten en kun je jouw bestuurlijk handelen versterken.

 

De kwaliteitszorgmedewerker als expert

De kwaliteitsmedewerker beschikt over theoretische en praktische kennis over kwaliteitszorg en is jouw vraagbaak. Hierbij kijken we ook naar de expertise van de verschillende collega’s en deskundigheid die er al is en ontdekken hoe we die het beste aan elkaar kunnen verbinden.

Sorry, we kunnen niet meer zoekresultaten tonen.

Sorry, we kunnen niet meer zoekresultaten tonen.

De kwaliteitszorgmedewerker als strategisch beleidsontwikkelaar

Een kwaliteitszorgmedewerker begeleidt de uitvoering van het kwaliteitsbeleid binnen jouw organisatie. Waar nodig formuleren we nieuw beleid.

Het onderwijs elke dag een klein beetje beter willen maken, dat is de drive van een kwaliteitsmedewerker.

De kwaliteitsmedewerker als coach

Het onderwijs elke dag een klein beetje beter willen maken, dat is de drive van een kwaliteitsmedewerker. De motor achter de kwaliteitszorg dus. Persoonlijke aandacht, successen delen, motiveren en leren van elkaar is daarbij belangrijk. De kwaliteitsmedewerker stimuleert het!

Informeer naar de mogelijkheden.
Contactpersoon: Marieke Postuma
mpostuma@melioradvies.nl