Hoe we werken

Werkwijze

Wat heeft jouw school nodig? Soms weet je dat als bestuurder precies. Maar even zo vaak blijft het bij een gevoel. Je merkt iets op, in jezelf of binnen het team, dat de ontwikkeling van je school belemmert, maar je kan de vinger niet op de zere plek leggen. De mensen van Melior Advies kijken en denken in beide gevallen graag met je mee. We trekken met je op en zoeken met elkaar naar precies dat wat jouw school nodig heeft. Als partner staan we naast je; betrokken, persoonlijk en pas tevreden wanneer sprake is van cocreatie. Een samenwerking met ons kan beginnen als een adviestraject, dat wordt vervolgd door de inzet van een interim IB’er.

Andersom kan ook: één van onze kwaliteitszorgmedewerkers gaat een traject met je school aan en jullie komen tot de conclusie dat een breder adviestraject nodig is.

Elke werkwijze is uniek.

Wat er dan ook speelt: met de mensen van Melior betrek je een kundig, ervaren en bevlogen onderwijsmens bij je school. En of de trajecten nu langdurig zijn, of dat een bondig advies of kort interimtraject volstaat: we gaan voor structurele impact op jouw onderwijs.

Praatplaat Integrale Onderwijskwaliteit

Icoon lees_verder